Tjänster

Hosted Exchange – E-post på riktigt.

Många företag lider av för liten kapacitet medan andra gör onödigt stora investeringar som inte ger något mervärde för verksamheten.

Hosted Exchange har fördelar för företag som vill slippa administrera, uppdatera e-postservrar, ansvara för säkerhet, nätverk och dagliga backuper.
För företag med en varierande personalstyrka eller som är geografiskt utspridda är det bra att enkelt kunna anpassa antalet användare och kunna dela information smidigt.

Tillsammans med mobiltelefon, kalender och full Outlook funktionalitet så kan du spara in på din tid. Det är också en extremt kostnadseffektiv lösning där man sparar in de stora årliga kostnaderna på lokala servrar, serverrum, programlicenser, el och It-tekniker.


Webbhotell

Behöver ni ett högpresterande webbhotell?
Internet är världens marknad, Hos oss sitter inte kunderna packade tätt på varje server utan här får du prestanda som räcker till.

Låt inte dina kunder sitta och vänta på en långsam hemsida. Kanske ni har många besök varje månad på hemsidan? Och behöver en snabb dedikerad webbserver eller någon annan speciallösning. PDJ DataTeknik uppfyller de flesta kundspecifika krav och önskemål.

Vi skräddarsyr våra webbhotellspaket efter ditt behov.


Servrar

Virtuella Servrar
Användningsområden för virtuella servrar är praktiskt taget obegränsade. För de allra flesta som behöver en egen server är virtuella servrar en mycket kostnadseffektiv lösning.

Dedikerade Servrar
När man behöver en egen server och inte vill dela på kapaciteten och vill dra nytta av hela den fysiska prestandan utan begränsningar.


Domäner

Som registrar så har vi möjlighet att administrera och registrera .SE domännamn. Självklart kan vi även hjälpa dig med ärenden som gäller övriga toppdomäner också.


Övrigt

Vi erbjuder en mängd med fler olika lösningar och tjänster. Kontakta oss för mer information och en tjänst som är skräddarsydd just för dig.